WEB

WEB

WordPress Webdesign

Als je een website of webshop wilt maken heb je kort door de bocht 2 opties; zelf doen via bijvoorbeeld Wix, Squarespace, Jimdo, WordPress.com en nog een aantal anderen. Of je laat jouw website bouwen door een webdesignbureau. Ik zit hier tussen in: Ik luister naar jouw wensen en bekijk samen met jou wat ik voor jou kan doen en wat jij eventueel zelf kunt doen. Natuurlijk kan ik ook de gehele website voor jou verzorgen inclusief webhosting, email, etc.

WordPress + Avada

Ik maak websites met WordPress en het thema Avada. Om het in auto termen uit te drukken; waar WordPress de motor is, is Avada het interieur, alle toeters en bellen en de carrosserie.

WordPress

WordPress is gratis opensourcesoftware om websites te realiseren, ook wel een contentmanagementsysteem genoemd. WordPress wordt wereldwijd gebruikt voor ruim 800 miljoen websites. Dit is ongeveer 43% van alle websites wereldwijd. Zelfs grote bedrijven als Time, Vogue, Sony Music, Disney en meer gebruiken het. Het is zeer robuust, veilig en wordt goed onderhouden.

Avada

Het WordPress thema Avada is al 10 jaar het best verkopende thema op Themeforest. Avada heeft alles aan boord voor een schitterende website. Samen met WordPress een winnaars combinatie dus! Avada heeft bijna 100 voorgebouwde websites voor jou om te kiezen, of om te gebruiken als startpunt (hieronder wat voorbeelden). Maar natuurlijk kunnen we ook helemaal blanco beginnen.

WooCommerce

Wanneer je een webshop wilt, is er het geïntegreerde platform WooCommerce. Ook hier weer het meest gebruikte e-commerce platform op WordPress.

WebOké

Voor webhosting kan ik van harte WebOké aanbevelen! Eén van de beste en scherpst geprijsde webhosters van Nederland.

Uurtarief excl. BTW

Plus € 40 startkosten per opdracht

40

Er is geen “1 website die voor iedereen past”. Daarnaast is het uitgangspunt voor iedereen anders. Daarom heb ik geen ‘pakketprijs’. Om je een indicatie te geven, hieronder een voorbeeld:

Webhosting met domeinnaam + website o.b.v. prebuilt website
Webhosting (5GB) € 1,95 p/m€ 23,40 p/j
.nl domeinnaam€ 9,45 p/j
Avada thema$ 69,- (± € 65,-)
– Aanvragen en instellen domein
– Installeren WordPress en Avada
– Prebuild website aanpassen en invullen
(2 à 3 pagina’s en contactformulier)
en nog veel meer kleine details: ±10 uur
€ 400,-
Totale investering (exclusief BTW)€ 497,85

veeg links en rechts om gehele tabel te zien